«Βιωματική Προσέγγιση- Πρότζεκτ- Documentation»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βιωματική σεμινάριο με θέμα «Βιωματική Προσέγγιση- Πρότζεκτ- Documentation», από την Τέως Επίκουρη Καθηγήτρια των ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 23/11/16, ώρα 18.00 μμ στο χώρο του σχολείου μας.

«Τα όρια στην αγωγή ή η αγωγή στα όρια;»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η υπέροχη και πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία-συζήτηση με θέμα «Τα όρια στην αγωγή ή η αγωγή στα όρια» απο την Σχολική Ψυχολόγο Αναστασία Ψάλτη, καθηγήτρια του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 15/2 ώρα 18:30 στο χώρο του Reggio Θεσσαλονίκη.

«Τα παιχνίδια δεν είναι ‘για αγόρια’ ή ‘για κορίτσια’. Είναι για παιδιά».

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ομιλία- συζήτηση με θέμα «Τα παιχνίδια δεν είναι ‘για αγόρια’ ή ‘για κορίτσια’. Είναι για παιδιά», από την καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και Πρόεδρος της Επιτροπής Φύλου και Ισότητας του Α.Π.Θ. Δήμητρα Κογκίδου, τη Δευτέρα 23/11, ώρα 18.30 μμ στο χώρο του σχολείου μας.

Ομιλία-συζήτηση «Χτίζοντας την αυτοπεποίθηση του παιδιού»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ομιλία – συζήτηση με θέμα «Χτίζοντας την αυτοπεποίθηση του παιδιού» από τις ψυχολόγους Νάνσυ Νενέρογλου και Αλεξάνδρα Ορφανού, την Τετάρτη 21/10, ώρα 18:30 στο χώρο του σχολείου μας.

Παρουσίαση της παιδαγωγικής προσέγγισης του Reggio Emilia

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της παιδαγωγικής προσέγγισης του Reggio Emilia στις 15/5 στο αμφιθέατρο Πανοράματος από την επίκουρη καθηγήτρια Θωμαϊς Καπουλίτσα Τρούλου και την παιδαγωγό Κατερίνα Ιωαννίδου.

×
Responsive Menu Clicked Image